Mirre's plekje

Hallo daar!

Ook ik heb nu m'n eigen plekje op internet, gezellig dat je even langskomt.
Ik ben Mirre en ik ben geboren op 29 september 2007, om 20:42 uur, vandaag ben ik dus alweer _berekende_leeftijd_van_mirre_ dagen oud. 29 september was een drukke dag voor Mama, ze is eerst op de fiets naar het zwembad, de bibliotheek en het winkelcentrum geweest en daarna met de auto naar Breda om een mooie draagdoek voor mij te kopen. Ook was ze zo nieuwsgierig naar mij dat ze aan het begin van de avond nog even naar het ziekenhuis is geweest voor een echo, en daarna ben ik lekker snel naar buiten gekomen.

Toen ik geboren werd was ik 3260 gram zwaar. Papa en Mama weten niet hoe lang ik was, maar ik had wel hele lange handen en voeten. En heel veel donker lang haar. (ik wil net zulk lang haar als Mama, en heb het dus vast wat laten groeien!) Papa en Mama vonden (en vinden) me dan ook heel mooi! Als je wilt weten hoeveel ik sindsdien gegroeid ben moet je even hier kijken.

Als je wat meer over mij, m'n naam en m'n geboortedatum wilt weten moet je zeker even hier kijken.

Toen ik geboren was waren Papa en Mama zo blij dat ze heel veel mensen een mooi kaartje gestuurd hebben. Kijk hier maar eens!

Als meisje vind ik het natuurlijk geweldig om zoveel mogelijk gefotografeerd te worden. Het resultaat daarvan kun je hier bewonderen.

Terug naar de site van Papa en Mama