Pepijn's hoekje

Hallo allemaal!

Pepijn%20glijbaan.JPGLeuk dat je even op mijn website komt kijken. Ik zal me eerst eens even voorstellen (ik ben tenslotte netjes opgevoed.)
Ik ben Pepijn en ik ben geboren op 20 mei 2005 om 3 minuten voor 11 's avonds. Mama was aan het einde van de dag wel een beetje aan het haasten, want ze wilde graag dat ik die dag nog geboren zou worden. Ze vond 20-05-2005 namelijk een hele mooie datum. Ik ben vandaag dus _berekende_leeftijd_van_pepijn_ dagen oud.

Toen ik geboren werd was ik 3830 gram zwaar en ongeveer 50 cm lang. Als je hier kijkt kun je zien hoeveel ik daarna nog gegroeid ben.

Ben je ge´nteresseerd in leuke weetjes en interessante dingen? Hier staat vanalles over mij, de dingen die ik leuk vind, mijn naam en mijn geboortedatum. Kijk maar snel.

Nu ik ouder word ga ik allemaal rare dingen zeggen en doen.

Ter ere van mijn geboorte hebben Papa en Mama heel veel mensen een mooi kaartje gestuurd. Wil je het ook zien? Dan moet je hier klikken!
Pepijn lacht

Er zijn al heeeel veel foto's van mij gemaakt, kijk hier maar eens! Mama probeert wel eens om elke dag een foto-update te plaatsen, maar meestal mislukt dat en moet je weer een paar maanden op een nieuwe foto wachten.

Ik vind het heel leuk om post te krijgen! Ik kan het zelf nog wel niet lezen, maar als je mij een mailtje stuurt zal Papa het aan me voorlezen. Een antwoord krijg je waarschijnlijk pas in 2011, want dan pas ga ik zelf leren schrijven.

M'n gastenboek doet het helaas even niet...


Terug naar de site van Papa en Mama