F R A N S   E N   D I A N A   G A A N   T R O U W E N !


D E   L O C A T I E S


De Tuinen van Appeltern

De huwelijksceremonie en de receptie vinden plaats in De Tuinen van Appeltern (gelegen in het plaatsje Appeltern in het Land van Maas en Waal). Dit is niet de meest voor de hand liggende locatie om te trouwen, maar wel een locatie die echt bij ons past: niet zo heel formeel, maar met veel mogelijkheden om lekker buiten te zijn. De Tuinen van Appeltern is eigenlijk een park met ongeveer 160 voorbeeldtuinen, bedoeld om mensen op ideeŽn te brengen bij het inrichten van hun tuin en verschillende materialen en planten te laten zien. Om een voorbeeld te noemen: er is gebruik gemaakt van meer dan 600 soorten stenen en tegels die gebruikt kunnen worden voor bijvoorbeeld terrassen. Je zal overal in De Tuinen dan ook kleine blauwe bordjes zien staan met de naam en wat beknopte informatie over de bewuste plant of het materiaal erop. Extra informatie is te vinden in brochures en folders.
De huwelijksceremonie zal plaats vinden in de Oranjerie, de receptie in de Bernardzaal. Allebei mooie zalen, maar met een ruim terras omgeven door veel planten en bloemen, dus we hopen op goed weer, zodat we niet veel van de zalen zelf zullen zien.

Meer informatie over De Tuinen van Appeltern kun je hier vinden, net als de routebeschrijving. Ter oriŽntatie hebben we hier een kaartje geplaatst. Een alternatieve route, die niet op de website van De Tuinen vermeld staat, loopt vanaf Oss naar het Noorden. Je moet dan in Megen (inderdaad, waar onze straat naar vernoemd is) de pont naar Appeltern nemen.

Ohja, als je naar de receptie komt kun je best al wat vroeger komen. Dan kun je eerst rustig De Tuinen bekijken, we trouwen natuurlijk niet voor niets op een bijzondere locatie!Route naar de Tuinen van Appeltern

Het Wapen van Balveren

Schild van het Wapen van Balveren Het diner ís avonds zullen we nuttigen in het Wapen van Balveren in Echteld. Een restaurant mooi gelegen naast een kasteeltje, in dezelfde straat als Dianaís ouderlijk huis. Ze is hier al heel vaak langsgefietst is op weg naar school, maar heeft er slechts eenmaal gegeten. Dit is zo goed bevallen dat we het wel aandurven voor ons huwelijk. Bovendien bestaat het al sinds 1750, dus ze hebben al even de tijd gehad om op ons eten te oefenen. We zullen de voorste zaal voor onszelf hebben.

Kijk op de website voor meer informatie over het Wapen van Balveren. Let er wel even op dat het kaartje dat daar staat niet meer correct is (met dank aan de Betuwelijn) Onderstaand kaartje is wel correct. Als we vanuit De Tuinen van Appeltern komen, komen we uit de richting van Beneden-Leeuwen en Druten.

Route naar het Wapen van Balveren


Terug