F R A N S   E N   D I A N A   G A A N   T R O U W E N !


H O E   H E T   A L L E M A A L   B E G O N



31 december 2003, ouderjaarsavond, brachten we door bij de ouders van Diana. Om 4 minuten voor 12 zette Frans plotseling de televisie uit, en ging op zijn knieen voor Diana, als afsluiting van het jaar vroeg hij Diana ten huwelijk. Dit werd vergezeld met een ring, mooi ingepakt. Diana heeft uiteraard "ja" gezegd (anders was deze site niet nodig geweest) en het nieuwe jaar werd ingeklonken met alle gelukwensen voor een mooi huwelijksjaar.
Na de champagne werd het vuurwerk bekeken, en hierna zijn we met z'n vieren even bij de buren gelukkig nieuwjaar wezen wensen. Terwijl we daar zaten kwamen Remco en Wendy (Diana's broer en zijn vriendin) terug, en zagen op de tafel het (lege) doosje van de ring liggen. Toen ze even later ook bij de buren binnen kwamen stappen wisten ze natuurlijk al wat er gebeurd was!
Later die avond hebben we de moeder van Frans nog wel gebeld om haar een gelukkig nieuwjaar te wensen, maar hebben we niet van het huwelijksaanzoek verteld, we vonden het leuker om dat de volgende middag persoonlijk te doen. De volgende dag zijn we dus naar Roosendaal gereden, waar we als eerste aankwamen. Dus de moeder van Frans even geholpen met de nieuwe telefoon die we meegenomen hadden, geholpen met koffie en thee zetten en toen kwamen Trudy en Peter (de zus van Frans en haar man) met Hilde en Anouk al binnen. Nadat we Ma Wijnen op haar stoel gekregen hadden en even over de vorige avond gesproken hebben vertelde Frans dat hij Diana ten huwelijk gevraagd had. Ook hier bracht dat natuurlijk de nodige vreugde en felicitaties, hoewel Ma Wijnen maar moeilijk kon begrijpen dat we zo lang (ongeveer 14 uur) onze mond hadden kunnen houden.


Terug